Foamboard

tablouri pe panza personalizate


Tablouri personalizate pe foamboard

In anumite cazuri, in functie de eveniment sau locatie, se doreste decorarea peretilor unei sali, camere, etc. cu tablouri ieftine si care sa necesite mult timp de executie.
Pentru aceste cazuri, BlueCanvas vine in intampinarea nevoilor tale cu tablouri realizate dintr-un material foarte usor, care se poate personaliza fie prin aplicare de autocolant, fie prin imprimare directa si care poate decora o incapere cu succes, fara a fi nevoie de alte operatii complicate pentru realizarea produsului finit.

In ceea ce priveste marginile tablourilor pe foamboard, acestea, fie pot fi lasate asa cum sunt, fara nici un ornament, fie pot fi acoperite cu o rama eleganta din aluminiu eloxat, cu accesoriile necesare pentru sustinerea suportului ce reprezinta tabloul.


tablouri pe panza personalizate tablouri pe panza personalizate


Materiale de cea mai buna calitate

Materialul pe care se imprima imaginile, denumit foamboard, este un “sandwich” realizat din 2 foi de carton mai gros, iar la mijloc se gaseste o spuma poliuretanica, cu rolul de a crea volumetria necesara unui tablou. Grosimea acestui material, pe care noi realizam imprimarea fotografiilor, este de 10 mm. Suprafata pe care se tipareste este perfect plana si are un luciu foarte rafinat, astfel incat sa nu reflecte lumina si sa creeze o vizibilitate perfecta din orice unghi.

  • Calitate superioara – import Anglia
  • Foarte usor de realizat
  • Aspect vizual excelent
  • Suprafata plana, grosime 10 mm
  • Uscare rapida

tablouri personalizate pe foamboard


Cea mai buna tehnologie de imprimare

Imprimarea tablourilor pe foamboard se realizeaza inhouse, cu utilaje de mare rezolutie de printare. Personalizarea lor se poate executa fie prin imprimare directa pe material, fie prin aplicarea de folie autoadeziva, imprimata in prealabil cu imaginile alese, fie cele trimise de voi, fie cele alese din propunerile noastre.

tablouri personalizate pe plexiglas

  • Cerneala de calitate pe baza de ecosolvent
  • Fidelitate extraordinara a imaginilor
  • Rezolutie foarte mare a printului
  • Uscare rapida a printului

Rame din aluminiu

Dupa cum am mentionat si mai sus, ca si stilizare a tablourilor pe foamboard comandate, aveti optiunea de a le monta la locatia aleasa, fara nici o finisare a marginilor, acestea fiind vizibile si creandu-se astfel un efect interesant prin vizibilitatea canturilor care sunt albe, fie prin folosirea unor rame speciale din aluminiu eloxat.
Rama se realizeaza din bare de aluminiu, taiate la cotele tabloului, iar prinderea se face prin spate, cu niste lamele ce se introduc intre materialul de foamboard si rama, astfel incat acesta va sta in permanenta lipit de rama. Se monteaza in material si o agatatoare, astfel incat, la primirea tabloului, acesta este gata de agatat pe perete.

ATENTIE: Suprafata acestui material este destul de moale, asa ca, va recomandam sa nu apasati cu forta pe ea, pentru ca vor ramane denivelari.

tablouri personalizate pe foamboard