Acrilice

tablouri pe panza personalizate


Tablouri personalizate pe plexiglas

BlueCanvas este incantata sa va prezinte, pentru prima data in Romania, un nou concept de decoratiuni interioare, in ceea ce priveste arta decorarii peretilor si anume, tablouri personalizate senzationale, realizate integral din material acrilic si printate cu imagini de o calitate si un design deosebite.

Acest tip de tablouri personalizate va scoate in evidenta un aer modern si rafinat al locatiei tale. Tablourile acrilice sunt ideale pentru decoratiuni ale apartamentelor modern mobilate, birourilor si sediilor de firme, unde se doreste impresionarea la maxim a clientilor, in primul rand prin eleganta si amenajarea acestora. De asemenea, se pot folosi la decorarea cafenelelor, barurilor si restaurantelor cu specifice moderne, hotelurilor, receptiilor, etc.


tablouri pe panza personalizate tablouri pe panza personalizate


Materiale de cea mai buna calitate

Imprimarea fotografiilor se realizeaza pe acest material, denumit plexiglas, de grosime 8 mm. In functie de locatie, dorinta sau sfatul arhitectului sau al designer-ului cu care lucrezi, acesta se poate taia la dimensiunile dorite.

  • Calitate superioara – import Anglia
  • Durata de viata de peste 20 ani
  • Aspect vizual excelent
  • Suprafata plana, grosime 8 mm
  • Protectie UV

tablouri personalizate pe plexiglas


Cea mai buna tehnologie de imprimare

Pentru personalizarea tablourilor acrilice, pe plexiglas, folosim o imprimanta speciala, care tipareste cu cerneala pe baza de ecosolvent, direct pe material.
Calitatea imaginii este una deosebita si, cu siguranta va reprezenta un plus de imagine locatiei unde se vor monta aceste tablouri.
De asemenea, exista si varianta imprimarii pe material autoadeziv, acesta cu aplicare pe spatele materialului de plexiglas, astfel incat imaginea sa aibe un efect deosebit asupra intregului ansamblu.

ATENTIE: E bine sa tineti cont, atunci cand alegeti un tablou acrilic cu imaginea dvs. ca, in varianta imprimarii graficii direct pe material, tot ce inseamna culoarea alb, nu va putea fi tiparit. Asadar, in acest caz puteti alege a doua propunere, cea cu imprimarea pe material autoadeziv, sau puteti ramane la varianta fara alb, pentru ca de cele mai multe ori se creeaza efecte deosebite prin lipsa acestei culori, daca peretele pe care se monteaza tabloul este alb.

tablouri personalizate pe plexiglas

  • Cerneala de calitate pe baza de ecosolvent
  • Fidelitate extraordinara a imaginilor
  • Rezolutie foarte mare a printului
  • Uscare rapida a printului

Montaj facil cu distantiere din inox

In ceea ce priveste montajul tablourilor pe plexiglas, acesta se face deosebit de usor. Toate accesoriile necesare instalarii pe perete se primesc odata cu tabloul comandat.
In functie de marimea tabloului acrilic, se vor folosi 4, 6 sau mai multe distantiere de inox.
Prinderea in perete se face cu dibluri, care se trec prin distantier, apoi se aseaza tabloul, astfel incat orificiile acestuia sa se suprapuna cu gaurile distantierelor si se prind capacele ornamentale peste materialul de plexiglas.

ATENTIE: Nu strangeti foarte tare capacul ornamental al distantierului, pentru a nu cauza craparea sau spargerea materialului de plexiglas.

tablouri personalizate pe plexiglas